Lekbaserte øvelser i vann

0:24

Klubbhuset

Her deles deltagerne i to lag, og det spres masse dykkeleker på bunn av bassenget. Så er det om å gjøre å samle opp flest leker til sitt lag. Det er lov å stjele fra motstanderlaget.
0:24

Sjødyr

Her skal deltagerne svømme en legde som et sjødyr. Eksempler er: delfin, ål, sverdfisk, hai, reke, sel, skilpadde, flyndre osv..
0:26

Siamesisk Vannpolo

To og to deltagere går i samme t-skjorte og spiller vannpolo. En ekstra utfordring blir å ikke ha beina i bakken.
0:38

Stolleken

Treneren legger mange plater ut i vannet og setter på musikk. Deltagerne svømmer rundt. Når musikken stopper må deltageren finne en plate. Den som ikke finner seg en plate er ute.
0:18

BlindeFinn og Haltepiken

Gå sammen to go to. En er BlindeFinn som får bind for øynene. HaltePiken skal hjelpe BildeFinn å skåre mål. Det er kun BlindeFinn som kan røre ballen.
0:18

Blindemann og førerhund

Gå sammen to og to. Blindemann får bind for øynene og førerhunden skal lede blindemann til andre siden av bassenget. Det er også mulig å legge inn varierte ruter og hindre som blindemann skal gå ig...
0:12

Jogge I Vann

Utøveren løper frem og tilbake i vannet, det kan gjøres både på grunna og på dypet. Flytebelte kan brukes. Dette kan også gjøres til en stafett.
0:12

Kasteleken

Gå sammen tre og tre. To personer lager en plattform med hender som den tredje går oppå. De to i plattformen skal kaste den tredje personen opp i lufta. Variasjoner kan være å gå på dypet, kaste pe...
0:14

Lillebror I Midten

Utøverne lager en ring. To-tre går inn i ringen. Utøverne i ringen kaster en ball til hverandre, og de i midten skal prøve å få tak i ballen.
0:11

Vannfotball

Utøverne spiller fotball i vann. Samme regler som i vanlig fotball, det er kun lov å bruke føttene. Variasjoner kan være å gjøre det samme på dypet, eller med forskjellig størrelse på målene.